„Основанията за съмнение в изборите са абсолютно реални. И на

...
„Основанията за съмнение в изборите са абсолютно реални. И на
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Има сериозни опасения за честността на вота

„ Основанията за подозрение в изборите са безусловно действителни. И на фона на това, което се случи в Съединени американски щати, въпреки всичко ние не сме по-напред от Щатите в региона на демократичните практики. Има съществени опасения за честността на вота “.

Това разяснява пред БНР депутатът проф. Иво Христов. Той е първият депутат, който ще направи пряк обществен доклад пред обществото за свършената работа в Народното събрание. Това ще се случи довечера на формалната му страница във Facebook.

По думите му няма воля и интерес от никой на власт да прочисти изборните описи от така наречен „ мъртви души “. Според него по този начин се подсказва, че има интерес това да е по този начин.

„ Два месеца преди изборите не слушам нищо за политически стратегии, планове, визии, които да се сблъскат като предложение пред публиката. Постоянно си приказваме за битовизми и пандемия, а това не е политика “.

В предаването „ 12+3 “ проф. Христов разяснява тематиката с новата власт в Съединени американски щати:

„ Джо Байдън се движи в коловозите на Обама. Позитивното е, че Байдън предложи диалог с президента на Русия Владимир Путин. Предложението на Байдън за продължение на контракта за ограничение на стратегическите нуклеарни оръжие е доста грамотно. Мисля, че ще откри положителен резултат в лицето на Русия “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР