Осмото издание на националната дарителска кампания на VIVACOM Операция „Жълти

...
Осмото издание на националната дарителска кампания на VIVACOM Операция „Жълти
Коментари Харесай

Операция Жълти стотинки събра 70 000 лева за деца с увреждания

Осмото издание на националната дарителска акция на VIVACOM Операция „ Жълти стотинки “ съумя да събере общо 70 000 лева Тази година самодейността поддържа задачата на Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO за подкрепяне на деца с множествени увреждания.

Даренията ще бъдат ориентирани към „ Център за Надежда “ в София, за дълготрайно обезпечаване на още рехабилитатори и възстановяване на грижата на децата с множествени увреждания, които го посещават. Това ще облекчи доста всекидневието им и ще усъвършенства качеството им на живот. Ще донесе повече успокоение за техните родители, които мъчно съчетават сериозните грижи за дете с множествени увреждания и ходенето на работа на цялостен работен ден. Средствата ще бъдат разпределени по този начин, че да обезпечат ежедневна рехабилитация на място в Центъра за идващите две години. В „ Център за Надежда “ грижа и терапия получават 50 деца.

В дарителската акция на VIVACOM участваха клиенти на телекома, които имаха опция да подаряват своето ресто в магазините на компанията. В нея се вкллючиха и 25 колегата с над 1700 търговски обекта. Към тях по своя самодейност се причислиха още десетки дребни търговски обекти и доста офиси в цялата страната, заявявайки от специфичните „ касички за жълти стотинки “. Така в самодейността се включиха обособени фамилии и чиновници на по-малки или по-големи компании, учебни заведения, книжарници, кафенета и магазини.

Посланици на акцията и тази година бяха певицата Белослава и именитият гимнастик Йордан Йовчев, които с персоналния си образец въодушевиха стотици хора да оставят своето ресто или да заявят специфична касичка за своето работно място.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР