Осмото издание на националната дарителска кампания на VIVACOM Операция „Жълти

...
Осмото издание на националната дарителска кампания на VIVACOM Операция „Жълти
Коментари Харесай

Операция Жълти стотинки набра 70 000 лева в помощ на деца с множествени увреждания

Осмото издание на националната дарителска акция на VIVACOM Операция „ Жълти стотинки “ съумя да набере общо 70 000 лева Тази година самодейността поддържа задачата на Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO за подкрепяне на деца с множествени увреждания. Даренията ще бъдат ориентирани към „ Център за Надежда “ в София, за дълготрайно обезпечаване на още рехабилитатори и възстановяване на грижата на децата с множествени увреждания, които го посещават. Това ще облекчи доста всекидневието им и ще усъвършенства качеството им на живот. Ще донесе повече успокоение за техните родители, които мъчно съчетават сериозните грижи за дете с множествени увреждания и ходенето на работа на цялостен работен ден. Средствата ще бъдат разпределени по този начин, че да обезпечат ежедневна рехабилитация на място в Центъра за идващите две години. В „ Център за Надежда “ грижа и терапия получават 50 деца.

В дарителската акция на VIVACOM участваха клиенти на телекома, които имаха опция да подаряват своето ресто в магазините на компанията. В нея се вкллючиха и 25 колегата с над 1700 търговски обекта. Към тях по своя самодейност се причислиха още десетки дребни търговски обекти и доста офиси в цялата страната, заявявайки от специфичните „ касички за жълти стотинки “. Така в самодейността се включиха обособени фамилии и чиновници на по-малки или по-големи компании, учебни заведения, книжарници, кафенета и магазини.

Посланици на акцията и тази година бяха певицата Белослава и именитият гимнастик Йордан Йовчев , които с персоналния си образец въодушевиха стотици хора да оставят своето ресто или да заявят специфична касичка за своето работно място.


Традиционните сътрудници на самодейността са: кино АРЕНА, Burger King, Ciela, Cinelibri, Colibri, DHL, Domino’s Pizza, Grand Optics, Inmedio, Joy Optics, KOM, Mr. Bricolage, 1 minute, Relay, Renault-Nissan, SDI Broker, Sport Depot, Texas Chicken и Zeiss Experience Center. Новите сътрудници , включили се тази година към акцията, са: Andrews Ladies, Booktrading, DOMKO, Eventim, Lafka и VIP Security. Медийните сътрудници , с помощта на които повече хора имат шанса да научат за идеята, са: dir.bg, сп. Elle, вестник Стандарт, Дарик радио, Журнал за дамата, Моето дете, Нова телевизия, радио FM+, Розали, actualno.com и iwoman.

Всеки, който желае да помогне на идеята на „ Център за Надежда “ и отвън рамките на акцията, може да направи това с банков превод по особено основаната дарителска сметка: Фондация И АЗ МОГА | IBAN: BG70TTBB94001528002490; с SMS на къс номер 1415 или позвъняване на телефон 0900 5 14 15 (цена 1лв./1,20лв. за предплатени услуги); заявяване на касичка на: [email protected]

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР