Осмоъгалната клетка на най-голямата организация за смесени бойни изкуства Ultimate

...
Осмоъгалната клетка на най-голямата организация за смесени бойни изкуства Ultimate
Коментари Харесай

Вижте бойната карта за събитието UFC Fight Night 128

Осмоъгалната клетка на най-голямата организация за смесени бойни изкуства Ultimate Fighting Championship (UFC) ще се завърне в Атлантик Сити на 21-ви април за своето събитие UFC Fight Night 128. Бойната вечер ще бъде управлявана от основна борба в лека категория сред кандидати Едсън Барбоса и Кевин Лий.

Барбоса (19-5) бе в серия от три следващи победи преди да бъде тотално надигран и надвит посредством съдийско решение от Хабиб Нурмагомедов на събитието UFC 219 през декември. Преди тази загуба бразилецът бе в серия от впечатляващи победи над бойци като Антъни Петис, Гилберт Мелендес и Бениел Дариуш.

Кевин Лий (16-3) за последно бе в клетката през октомври за събитието UFC 216, където той претърпя загуба от американеца Тони Фъргюсън в борба за краткотрайната купа в лека категория. Тази загуба постави завършек на серията от пет следващи победи на Лий, като преди този момент той надви над бойци като Едрейн Ескудеро, Джейк Матюс, Магомед Мустафаев, Франциско Триналдо и Майкъл Киеза.

Във втората съществена среща за вечерта някогашният първенец на UFC в лека категория Франки Едгар ще се опита да се завърне на страната на спечелили, когато се изправи против остарелия си зложелател Къб Суонсън.

В последния си мач Едгар претърпя първа загуба с нокаут в своята кариера от кандидата в лека категория Брайън Ортега на събитието UFC 222 по-рано този месец.

Междувременно Къб Суонсън видя по какъв начин серията му от четири победи бива прекратена от към този момент гореспоменатия Брайън Ортега през декември предходната година. Суонсън и Едгар се срещнаха за първи път през ноември 2014-та година, когато Франки записа победа в петия рунд посредством захват за отричане.

Предлагаме ви и цялостната бойна карта за събитието UFC Fight Night 128:

Кевин Лий - Едсон Барбоа - лека категория
Франки Едгар - Къб Суонсън - категория перо
Дейвид Бранч - Тиаго Сантос - междинна категория
Кори Андерсън - Патрик Къминс - полутежка категория
Алджамейн Стърлинг - Брет Джонс - категория петел
Джим Милър - Дан Хукър - лека категория
Райън Льофлер - Алекс Гарсия - полусредна категория
Чейс Шърман - Джъстин Уилис - тежка категория
Могомед Бибулатов - Улка Сасаки - категория муха
Лесли Смит - Аспен Лад - категория петел
Тони Мартин - Кейта Накамура - полусредна категори
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР