Осмият вечерен турнир на Интерактив тенис ще събере най-запалените аматьори

...
Осмият вечерен турнир на Интерактив тенис ще събере най-запалените аматьори
Коментари Харесай

Най-запалените тенисисти посрещат есента с Осмия вечерен турнир на ИТЛ

Осмият вечерен шампионат на Интерактив тенис ще събере най-запалените дилетанти след астрономическия завършек на лятото в Българския народен тенис център. Надпреварата започва с мачовете на начинаещите на 23 септември и ще бъде инспекция кой е избрал почивката и кой - усилените тренировки през горещите месеци.

Записването за категория ИТЛ 125 е отворено до петък, 20 септември. На 30 септември стартират срещите на приблизително напредналите, а на 7 октомври е ред на напредналите. В схемите и за трите съревнования към момента има свободни места, а началните часове на мачовете са 21:00 и 22:00 ч.
 Турнирите на ИТЛ са отлична опция за начинаещи и напреднали да играят с равностойни и непознати противници. Рейтинговата система на лигата е неповторима за България и подсигурява допустимо най-оспорвани мачове. Участниците в надпреварите не чакат за срещите и имат право да трансформират началните часове на два мача на шампионат. Качеството на играта в ИТЛ непрекъснато пораства, а местата в схемите се запълват бързо.

До края на тази седмица ще стане явен и новият първенец при напредналите в Седмия вечерен шампионат на лигата, който се организира във Виа тенис остарял. Днес Иван Златанов играе полуфинал против Веселин Димитров, а спечелилият от мача излиза на край против Цветан Иванов.

Повече детайлности за Интерактив тенис и за шампионатите на лигата можете да намерите на interactive-tennis.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР