Осмият традиционен благотворителен футболен турнир на Асоциацията на българските фен

...
Осмият традиционен благотворителен футболен турнир на Асоциацията на българските фен
Коментари Харесай

Започва 8-ият благотворителен турнир на феновете - нерадзурите гонят пета титла

Осмият обичаен благотворителен футболен шампионат на Асоциацията на българските почитател клубове на задгранични тимове ще се организира на 11-12 ноември на терените на " Спортна София " в Зона Б-5, в партньорство с БФС, " Спортна София 2000 " ЕАД, Столична община, VTA Security Service и " Детска футболна академия - КОМЕТА ".

Ще вземат участие 16 тима, а обществената идея е събиране на средства за консумативи и принадлежности за деца и младежи с повреден слух. През 2015 - 2017 година Асоциацията поддържа сдруженията с нестопанска цел " Аутизъм през днешния ден ", " Зачатие ", " Деца с онкохематологични болести " и " Култура без граници ".

Отборът на Интер Клуб България е с упоритост да завоюва петата си купа, а измежду кандидатите са още Челси (еднократен победител), Манчестър Юнайтед (еднократен победител), Ювентус, Галатасарай, Ливърпул, Рома, Барселона, Саутхамптън, Бешикташ, Байерн (Мюнхен), Астън Вила, ЧСИ Бъзински, ЧСИ Мариян Петков, ЧСИ Неделчо Митев и присъединилите се с " уайлд кард " ФК Торнадо 2013.

Традиционно най-малките фенове на футбола ще вземат участие в празника на почитателите с помощта на " Детска футболна академия - КОМЕТА ", които ще обезпечат безвъзмездни тренировки на 12 ноември, от 13:30 часа. Шампионите ще са ясни в неделя, 12 ноември, малко след 15:00 часа, когато ще се организира и награждаването от формалните посетители от Министерство на младежта и спорта, Български футболен съюз и Столична община.

Всеки искащ може да поддържа благотворителната идея посредством подаяние на място или превод по банковата сметка на съдружие с нестопанска цел " Асоциация на българските почитател клубове на задгранични тимове ": IBAN: BG53UNCR70001522362221 в " Уникредит Булбанк ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР