Осминафиналът от женския турнир в Ролан Гарос между Серена Уилямс

...
Осминафиналът от женския турнир в Ролан Гарос между Серена Уилямс
Коментари Харесай

Серена Уилямс определи Шарапова за фаворит в предстоящия им мач

Осминафиналът от женския шампионат в " Ролан Гарос " сред Серена Уилямс и Мария Шарапова е чакан с голямо неспокойствие от почитателите на тениса. Двете някогашни №1 в света ще се изправят една против друга за 23-и път, като дотук американката има 19 победи. Единствените ѝ две провали от Шарапова са през 2004 година, само че Уилямс дефинира рускинята за любимец.

" Тя влиза в ролята на любимец, завърна се на корта преди повече от година, а аз едвам в този момент стартирам. Все още не знам къде се намирам и не знам по какъв начин ще продължа, по тази причина този мач е тест за мен ", сподели Уилямс.

За последно двете играха една против друга в четвъртфиналите на Australian Open през 2016 година, когато Уилямс победи с 6:3, 6:1. Двете имат общо пет трофеи на " Ролан Гарос " – Уилямс три, а Шарапова две.

Отношенията посред им не са положителни, изключително след излизането на автобиографичната книга на рускинята през предходната година. В нея името на Уилямс се загатва повече от 100 пъти. В един от пасажите се приказва за финала на " Уимбълдън " през 2004 година, когато Шарапова победи и твърди, че по тази причина Уилямс я ненавижда.

" Мисля, че в тази книга има много клюки за мен. Това, което прочетох много ме разочарова. Очаквах да я прочета с огромно неспокойствие, само че се оказа, че книгата е за мен, освен това с толкоз неистини. Вярно е, че плаках тогава, само че това е обикновено. Говорим за край на " Уимбълдън ", а това демонстрира желанието ми за победа ", сподели още Уилямс.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ролан Гарос (362)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР