Осми ден продължава протестът в триъгълника на властта. Гражданите са

...
Осми ден продължава протестът в триъгълника на властта. Гражданите са
Коментари Харесай

Протест: Ден 8

Осми ден продължава митингът в триъгълника на властта. Гражданите са безапелационни в настояванията си за оставка на кабинета Борисов, Те не престават и да желаят и оставката на основния прокурор Иван Гешев.

По тематиката за публичното недоволството в страната, даде коментар Христо Иванов от Демократична България . Той съобщи пред БиТиВи, че хората са на улицата поради погнусата, че може да има някой над закона.

Във връзка със сагата с плажа " Росенец ", Иванов съобщи, че акцията, която се е провела там, е била нужна, тъй като , по думите му, там няма нищо законно. Тази акция бръкна в нечия ранна и по тази причина тези хора са тук през днешния ден, тъй като не може да има хора над закона.
 Движение за права и свободи няма да разреши да бъде смокинов лист за Борисов
Движение за права и свободи няма да разреши да бъде смокинов лист за Борисов

Хамид Хамид към момента не е видял на хартия оставките

От друга страна министър председателят стои до Шиши и до Доган и го виждаме това, тъй като сега Българска национална телевизия е ръководена от кадър на Пеевски. Данчо Цонев следи за разпределянето на средствата, за антикризисната помощ в Народното събрание, а КЕВР готвят там да бъде подложен човек на Пеевски. Движение за права и свободи и Пеевски управляват основния прокурор. Видяхме я тази връзка през осемте джуджета и през Петьо Еврото, който е непосредствен и до двете институции, разяснява Иванов.
 Борисов отсече: Шиши подреди служебното държавно управление на Радев
Борисов отсече: Шиши подреди служебното държавно управление на Радев

Премиерът недоумява за какво тогава е нямало митинг

Още от началото се знаеше, че Гешев е неспособен . Той нарушава закона. Борисов е от самото начало с шиши и аз го приканвам да си подаде оставката, съобщи той.

В умозаключение той отсече, че хората са тук,за да си желаят бъдещето .

Същевременно от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че ще подхващат дейности за запазване на публичния ред и организация на придвижването, съобразена както с участниците в митингите, по този начин и с останалите поданици и посетители на София.

Припомняме, по-рано бе обявено, че отстраняват краткотрайно служителите на реда, били протестиращите пред Министерски съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР