Осми ден продължава издирването на 43-годишния Стоян Зайков в Костенец.

...
Осми ден продължава издирването на 43-годишния Стоян Зайков в Костенец.
Коментари Харесай

Заподозреният за двете убийства в Костенец набелязал нови жертви?

Осми ден продължава издирването на 43-годишния Стоян Зайков в Костенец. Градът е под полицейска блокада.
 

Зайков е обвинен за убийството на някогашната си партньорка, която беше открита убита в петък. В сряда полицията откри и тялото на мъж, който живеел в непосредствена непосредственост до дома на търсения. Засега не е ясно дали точно Зайков е причинителят и на второто ликвидиране.
 
Междувременно през вчерашния ден се стана ясно, че обвиненият за двете убийства Стоян Зайков е набелязал нови жертви. От управлението на Министерство на вътрешните работи знаят за черния лист, оповестява. В него попадат към 10 души от близкото обграждане на убитата в четвъртък Милена Шишкова. От вътрешното министерство са взели охранителни ограничения, с цел да не бъде заплашен животът им.
 

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов заяви, че вторият погубен в Костенец е убит на 14 май. Най-вероятно е убит с преправена ловна пушка. В къщата му не е влизано с щурм, а най-вероятно през отворен прозорец. В къщата има изолирано ДНК, само че към момента няма резултати от него.
 Стоян Зайков Министерство на вътрешните работи, пресцентър-->

„ В Костенец няма спомен да се е получавала такава обстановка - две убийства. Хората са обезпокоени изключително към местата, където са станали убийствата ”, съобщи кметът на града Радостин Радев.
 

Костенец и селата в близост са под полицейска обсада към този момент седмица. Спецчастите не престават да претърсваха освен в Костенец, само че и в покрайнините.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР