Ослепително красива моделка от Инстаграм се опита да подкрепи Коледния

...
Ослепително красива моделка от Инстаграм се опита да подкрепи Коледния
Коментари Харесай

Ослепителна красавица се пусна чисто гола, за да нахрани бездомници по Коледа СНИМКИ 18+

Ослепително красива моделка от Инстаграм се опита да поддържа Коледния дух, като се съблече чисто гола, с цел да поддържа благотворителна организация, занимаваща се с бездомници.



Джема МакКурт впрегна в положително дело своите 62 000 почитатели в Туитър и 16 000 почитатели в Инстаграм, като разгласи 24-часова акция за набиране на средства.
22-годишната разгласи старта на акцията с много пикантно наличие за почитателите ѝ в профила ѝ в OnlyFans - услуга за наличие, за която човек се абонира против възнаграждение.


Тя даде обещание, че всяка една стотинка, изхарчена за услугата през идните 24 часа, ще отиде непосредствено в сметката на основаната във Англия благотворителна организация "Криза ", която работи с бездомници по Коледа.

В поста си Гема съобщи: "През идващите 24 часа всяко едно пени, което вие похарчите за моите проекти в услугата, ще бъде дарено на "Криза ". Всеки 28.87 английски лири ще нахранят един човек по Коледа. Ще обявявам доказателства, че съм дарила парите ".

След това тя се пошегува: "Или в случай че предпочитате да залепите щифтове в очите си, в сравнение с да ме видите голa, можете просто да дарите тук @ crise.org.uk. ".
Часове след старта на акцията русокоската се появи още веднъж в мрежата, с цел да осведоми почитателите си по какъв начин вървят нещата. "210 английски лири през първите няколко часа. Впечатлена съм... Всяко пени, което вие ще похарчите, ще бъде дарено за идеята, тъй като аз подарявам всичко, преди то да бъде таксувано с налози и такси за транзакции ", написа тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР