Оскарите са готови да се впуснат в едно от най-радикалните

...
Оскарите са готови да се впуснат в едно от най-радикалните
Коментари Харесай

За първи път от близо три десетилетия Оскарите ще бъдат без водещ

Оскарите са подготвени да се впуснат в едно от най-радикалните си откривания в дългата история на шоуто. За първи път от близо три десетилетия най-значимата кино вечер ще бъде без хазаин.

Новината, че церемонията ще бъде без водещ, беше доказана от сп. „ Варайъти “. Според тяхната информацията Академията не съумяла да се спре на нов водещ, тъй като всички били „ проблематични ”.

Кевин Харт отхвърли препоръчаната му опция, откакто обществено се появиха негови обидни туитове.

Оскарите до момента са били без водещ единствено през 1989 година.

Продуцентите ще изберат измежду А-отбора на Холивуд персони, които ще показват другите сегменти, вместо да разчитат на едно име да оригиналничи в монолог. Продуцентите и Академията за кино изкуство и просвета – групата зад Оскарите, се пробват да подберат тези измежду най-големите гении, които ще вземат присъединяване в телевизионното лъчение, от което ни разделят единствено шест седмици – на 24 февруари – в „ Долби Тиатър “ в Холивуд.

Друг проблем, с който Академията се бори тази година е, че не могат да съберат задоволително подобаващи звезди, които да раздадат премиите.

Продуцентите на шоуто ще се концентрират върху звездни скечове в една мощна за музикалните филми година, с помощта на евентуално номинираните Лейди Гага, Доли Партън и Кендрик Ламар, като може би измежду тях ще бъде и един от звездния състав на водещите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР