Оскарите, или дори само номинацията за престижните награди, са момент,

...
Оскарите, или дори само номинацията за престижните награди, са момент,
Коментари Харесай

С какво Ема Стоун ще запомни първия си Оскар

Оскарите, или даже единствено номинацията за влиятелните награди, са миг, който не се не помни. Особено връчването на първата статуетка.

Звезда от La La Land Ема Стоун взе първия си (и единствен до момента) Оскар през 2017 година, и то от ръцете на Леонардо ди Каприо.

Тези дни 32-годишната актриса бе посетител в шоуто на Джес Кейгъл и още веднъж си спомни за въпросната звездна нощ. От описа й оставаме с усещането, че не се вълнува толкоз от признанието на Акадамеята, колкото от срещата й с Лео.

На въпроса какво си спомня от церемонията, тя дава отговор с неспокойствие: " Леонардо Ди Каприо. Той беше любовта на живота ми. В спалнята си имах негова фотография, която получих за рождения ден, когато бях на към 12 години. "

Казва още, че е гледала " Титаник " седем пъти и връчването на Оскара от основния артист във кино лентата и до ден сегашен " публично е най-сюрреалистичният миг " в живота й.

Според нея Леонардо Ди Каприо евентуално я мисли за " малко странна ". Защото постоянно, когато го срещне, а това нормално се случва рядко и за малко, тя постоянно го пита: " Хей, по какъв начин е? ", цитират Ема от Bang Showbiz.
 Ема Стоун, Дейв Маккери и раждането на първото им дете
Ема Стоун стана майка

Все още не се знаят детайлности

Актрисата не крие също, че продължава да се усеща като 12-годишна пред Лео, макар че през днешния ден е на 32 и преди два месеца роди първото си дете.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР