Осиновени български деца в „Къща на ужасите” в Мисури. Двете

...
Осиновени български деца в „Къща на ужасите” в Мисури. Двете
Коментари Харесай

Осиновени българчета в САЩ живели в глад и тормоз

Осиновени български деца в „ Къща на ужасите” в Мисури. Двете близначки са живели при невъзможни условия. Те били осиновени преди 7 години от двойка в градчето Съмървил, щата Мисури. 56-годишният мъж и 40-годишната жена били задържани на 8 юли за тормоз над децата им. Властите разкрили в дома им 10 деца – 8 техни и две осиновени близначки от България. Последвалият медицински обзор, извършен в близкия центъра за поддръжка на деца, посочил, че 14-годишната българска госпожица имала паразити, а сестра й издут стомах заради недохранване., заяви изданието "БГ войс ".

„ Това е един извънредно противен случай, който хвърля сянка върху доста други позитивни случаи на осиновяване на български деца в Съединени американски щати. Още в границите на работния ден се свързахме с способените управляващи, в тази ситуация с шерифския офис в окръг Шенън на щата Мисури. Разговаряхме персонално с шериф Дарън Браули. Той ни осведоми в детайли за ситуацията”. Това съобщи пред Нова телевизия генералният консул в Чикаго Иван Анчев.

Анчев съобщи, че децата са на несъмнено място.

„ Те се намират на към 1 час път от Съмървил, щата Мисури, в помещение, което е под полицейска протекция. Прегледани са незабавно от доктор, който не е открил следи от полово принуждение, някакви други пострадвания или някакви други съществени здравословни проблеми. Според шериф Браули децата сега са в положително положение и за тях се поставят грижи. Това, което разбираме от източници е, че тези хора са желали децата им да бъдат обучавани във форма „ домашно образование”. Не знаем какво са работили родителите. Децата са карани да четат книги с религиозно наличие, само че дали това е обвързвано с повода за положението им, още не знаем”, разяснява Анчев.

Децата при всички положения ще бъдат в една сигурна и предпазена среда. Няма каквато и да е била опция да бъдат върнати на родителите. Те самите са пуснати под гаранция от 100 000 $. Оттук нататък ще бъдем директно осведомени какво е положението на тези деца.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР