Осигуряването на мнозинство в парламента за приемане на законопроектите, свързани

...
Осигуряването на мнозинство в парламента за приемане на законопроектите, свързани
Коментари Харесай

Борисов да внесе проектозакон за 100% газова диверсигикация, зове лена Бориславова

Осигуряването на болшинство в Народното събрание за приемане на законопроектите, свързани с Плана за възобновяване и резистентност, ще е дълъг и сложен развой . Това съобщи в Ямбол началникът на кабинета в оставка Лена Бориславов а, представена от БНР. Тя се притеснява, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще се опитат да осуетят приемането им .

Ще се опитаме да осигурим болшинство в Народното събрание за приемане на законопроектите, свързани с Плана за възобновяване и резистентност, уточни Бориславова.
 Румен Радев няма да бърза: Има още работа
Румен Радев няма да бърза: Има още работа

Причината – трябвало да бъдат признати закони, свързани с Плана за възобновяване и резистентност

" Аз персонално мисля, че това ще е мъчно, тъй като видяхме при един от първите закони, който би трябвало да се промени и е на дневен ред - законът за новата антикорупционна комисия - още веднъж сътрудниците от ГЕРБ, ИТН и Движение за права и свободи напуснаха съвещанието на тази седмица ", означи тя.

Освен това, Бориславова отговори на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който прикани Кирил Петков да внесе проектозакон за 100% газова диверсификация , като даде обещание да обезпечи за неговото гласоподаване 60 депутати, с цел да не може служебното държавно управление да върне съветския газ.
 ГЕРБ поема курс към избори, няма да поддържа кабинет с трети мандат
ГЕРБ поема курс към избори, няма да поддържа кабинет с трети мандат

За третия мандат няма с кой да преговаряме

" Много ми необичайно да видя подобен закон, с каква дефиниция, на какво съображение, дано господин Борисов да предложи, в действителност да работи малко като законодател ГЕРБ в Народното събрание, тъй като до този миг не сме видяли от тях някакви градивни оферти . И, в случай че има метод, по който България да е по-независима, по-самостоятелна и да има по-добри доставки на газ, несъмнено, ние ще застанем зад такава концепция. За мен по този начин не би трябвало да работи един парламент, депутатите не се вземат и дават. Това, някой да ти ги спуска и да ти споделя " давам ти ги ", " вземам ти ги " е тъкмо моделът на държавност, против който ние се разгласяваме, тъй като това не е демокрацията. Не може някой споделя: " Вземи тия 59 и направи с тях това, пък аз след това ще си ги дръпна ", разяснява Лена Бориславова.
 Петков съпостави изгодата за страната ни от Турски поток и интерконектора с Гърция
Петков съпостави изгодата за страната ни от Турски поток и интерконектора с Гърция

Това стана посредством пост във фейсбук
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР