Осигурява надеждна защита на няколко нива, поддържа бял списъкПрограмата SecureAPlus

...
Осигурява надеждна защита на няколко нива, поддържа бял списъкПрограмата SecureAPlus
Коментари Харесай

SecureAPlus – пази от локални и онлайн заплахи

Осигурява надеждна отбрана на няколко равнища, поддържа бял лист

Програмата SecureAPlus обезпечава отбрана на няколко равнища против съвсем всички видове закани

SecureAPlus се явява програмен продукт за отбрана на компютъра от всеки тип местна или онлайн опасност, като сканира непрекъснато файловата система за рискови файлове.

След като определите ръчно какъв брой систематични запаси сте подготвени да пожертвате, с цел да поддържате скенера във фонов режим, инструментът може дейно да усъвършенства процеса за всяка съответна система.

Предвиден е режим за поддържане на бял лист, в който добавяте доверени стратегии, отвън обсега на антивируса. Можете да се възползвате също от интерактивен и заключен режим, според от това какъв брой сигурен желаете да бъде компютърът ви.

При интерактивния режим програмата демонстрира вести всякога, когато обещано приложение не е в доверения лист и се пробва да модифицира файловата система. Режимът на заключване автоматизирано блокира такива поръчки, без да ви уведомява.

Въпреки че SecureAPlus включва офлайн антивирусен енджин за сканиране на дисковете, не можете да сте сигурни, че програмата ще се оправи с всяка опасност. Ето за какво SecureAPlus предлага като спомагателен предпазен пласт върху съществуващите модули онлайн скенер, който ревизира подозрителни файлове, ползвайки други антивирусни енджини.

За да реализира това, SecureAPlus употребява своите облачни благоприятни условия и качва съмнителните детайли на специфични сървъри, където файловете се изследват деликатно от разнообразни антивирусни стратегии. Тъй като интервенциите се извършват на онлайн сървъри, продуктивността на локалната система остава незасегната.

Като цяло, SecureAPlus обезпечава надеждна отбрана на няколко равнища против съвсем всеки вид закани, с помощта на ефикасния антивирусен енджин и интегрирания онлайн скенер.

Даунлоуд: SecureAPlus
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР