Осигурява многослойна защита на устройствата от злонамерен софтуерSecureAplus работи във

...
Осигурява многослойна защита на устройствата от злонамерен софтуерSecureAplus работи във
Коментари Харесай

SecureAplus – пази от локални и онлайн заплахи

Осигурява многослойна отбрана на устройствата от злоумишлен програмен продукт

SecureAplus работи във фонов режим, само че употребява малко систематични запаси (екранна фотография: SecureAplus)

Антивирусната отбрана е наложителна в днешно време, изключително откогато съвсем всичко е обвързвано с интернет по един или различен метод, без значение дали става въпрос за смарт телефон, тв приемник или компютърни приложения, които изискват непрекъснат достъп до мрежата. Винаги може да станете жертва на злоумишлен програмен продукт, който да компрометира сигурността на системата.

SecureAplus е софтуерно решение, което ще ви помогне да отбраните компютъра от всевъзможен тип местни или онлайн закани, като непрекъснато сканира вашата файлова система за рискови детайли. Тъй като можете ръчно да изберете какъв брой систематични запаси сте подготвени да пожертвате, с цел да поддържате работата на скенера във фонов режим, програмата дейно усъвършенства отбраната на всяка съответна система.

Имате опция да поддържате лист с позволени, надеждни приложения, с цел да не възпрепятствате работата им с антивируса. Можете да превключвате сред интерактивен и заключен режим, според от това какъв брой предпазен желаете да бъде компютърът ви. Първата алтернатива ви предизвестява, когато приложение, което не е в надеждния лист, се пробва да внесе промени във вашата файлова система, до момента в който режимът със заключване автоматизирано блокира всички такива поръчки, без да ви уведоми.

SecureAplus идва с офлайн антивирусна машина, която сканира устройствата за съществуване на вируси. Предвиден е също онлайн скенер, който ревизира подозрителните файлове с дузина антималуер енджини, като се възползва от облачните благоприятни условия на приложението – изпраща съмнителните файлове на специфични сървъри, където те се ревизират от обособен антивирусен програмен продукт.

SecureAplus включва както офлайн скенер, по този начин и облачна онлайн отбрана (екранна фотография: SecureAplus)

В случай, че интернет връзката ви е лимитирана, SecureAplus разрешава да изберете проект за връзка и да избегнете преразходване на трафик. Тъй като цялата интервенция се прави на онлайн сървърите, локалните компютърни запаси не се употребяват и остават разполагаем за останалите ви приложения.

В умозаключение, SecureAplus дава модерна многослойна отбрана против съвсем всеки вид опасност, с помощта на ефикасната антивирусна технология и интегрирания онлайн скенер. Въпреки че работи във фонов режим, приложението не попречва осъществяването на други задания, защото употребява малко систематични запаси.

Даунлоуд: SecureAplus
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР