Осигурява безжично покритие на площ от над 120 квадратни метраДвубандовият

...
Осигурява безжично покритие на площ от над 120 квадратни метраДвубандовият
Коментари Харесай

Tenda A15 – компактен и достъпен Wi-Fi разширител

Осигурява безжично покритие на повърхност от над 120 квадратни метра

Двубандовият Tenda A15 разполага с две външни многопосочни антени и LAN порт
(снимка: Tenda)

Мрежовата компания Tenda Technology разгласи местна наличност на двубандовия Wi-Fi разширител А15 за българския пазар. Устройството е предопределено за двуетажни къщи, вили и многостайни жилища с повърхност над 120 квадратни метра.

A15 предлага до 300 Mbps скорост на данни в 11n обсег и 433 Mbps скорост на данни в 11ac обсег. С две външни ненасочени антени, A15 може да обезпечи по-голямо Wi-Fi покритие, както и висока скорост за данни за приложения като възпроизвеждане на 1080P HD видео, мултиплейър онлайн игри и даунлоуд.

С помощта на надстройката Setup Wizard са нужни единствено три стъпки за елементарно настройване на устройството, което е съвместимо и с други Wi-Fi рутери и Wi-Fi DSL модеми, предлагани на пазара.

A15 разполага с две външни многопосочни антени и може да се употребява по едно и също време на 2,4 GHz и 5 GHz, като поддържа автоматизирано превключване на мобилни терминали сред двете честотни ленти. Екстендерът предлага скорост от 300 Mbps на 2,4 GHz и още по-бърза честотна лента от 433 Mbps при 5 GHz, която свежда до най-малко разстройствата.

Екстендерът може да работи в два режима – Repeater и AP точка
(илюстрация: Tenda)

Налична е опция за превключване сред режим Repeater и режим AP. Първият обезпечава разширение на Wi-Fi покритието посредством създаване на своебразен мост от сигнала на рутера и обезпечава на кабелните устройства, свързани към неговия LAN порт, достъп до интернет. При свързване на Ethernet кабела към LAN врата на A15 се употребява AP режим.

Индикаторът за сигнала демонстрира най-хубавото местонахождение на устройството: синьо – добър сигнал; алено – неприятен сигнал, изключено – няма сигнал. A15 поддържа конфигурация през Wi-Fi устройства като смарт телефон или таблет в три лесни стъпки. Допълнителните функционалности включват Hide SSID, WPS и WPA/WPA2 разбъркан режим на криптиране.

Tenda А15 се предлага на пазара у нас от формалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от към 50 лева с включен Данък добавена стойност и 24 месеца гаранционен интервал.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР