Осигурен е временен дом на 4-кленното семейство, което остана без

...
Осигурен е временен дом на 4-кленното семейство, което остана без
Коментари Харесай

Осигурен е дом за семейството, чиято къща се озова без стена

Осигурен е краткотраен дом на 4-кленното семейство, което остана без заслон, откакто се срути част от къщата му в Пловдив, оповестява Българска национална телевизия. Една от стените на жилището им бе разрушена при сторителни работи в непосредствена непосредственост до него. Въпреки че компанията реализатор твърди, че няма нарушаване в дейностите, е решила да обезпечи апартамент на пострадалите. Хората ще могат да останат във краткотрайното жилище колкото е належащо.
Арестуван е служителят, виновен за строителния контрол на обекта, чийто изкоп  срути стената на прилежащата 3-етажна къща , осведоми БТВ. От компанията пък опровергали това изказване, като показали, че арестувани няма. Инцидентът по знамение се размина без жертви и потърпевши хора. Обитателите на потърпевшата постройка трябваше незабавно да я изоставен заради заплаха от сриване на цялата сграда.
Припомняме, че тухлената стена на първия етаж от къщата е поддала и се е срутила, малко откакто служащите, създали изкопа и си тръгнали. Улица " Ниш " в Пловдив остана отцепена от полиция през цялата нощ. Хората споделиха, че ще се опитата да спасят колкото може от покъщнината си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР