Още забавни приключения и почти забравени спомени от миналото връхлитат

...
Още забавни приключения и почти забравени спомени от миналото връхлитат
Коментари Харесай

Евдокия поема нещата в свои ръце в All Inclusive

Още занимателни завършения и съвсем забравени мемоари от предишното връхлитат другарските фамилии тази седмица в “All Inclusive ”. Точно когато Елена взема решение да даде късмет на татко си, с цел да наваксат времето на разлъка, най-неочаквано на хоризонта се появява Евдокия. Тя е възмутена от неочакваното завръщане на някогашния си брачен партньор и му слага значим ултиматум. Какво предизвика острата й реакция и коя е нейната истина за появяването на Леонид след 30-годишно неявяване?

Още едно неявяване би трябвало да бъде незабавно наваксано – това на Мартин, който към този момент е в обятията на Надя. Двамата имат да си описват доста след сложната експедиция, поради която младото момиче беше изгубило вяра да върне любовта си. Мартин пък е прелестно сюрпризиран от новата идея, на която се е посветила приятелката му в помощ на археолозите и тяхната конкуренция с иманярите в Долината на бесите. Кой ще стигне пръв до съкровището?

Наред с археолозите и иманярите, в съревнованието се включва и Христо, пробвайки да събере парче по парче остатъците от старинната амфора, до която се докопа. Той предусеща замогването си и търси специалист по антики, който да оцени уместно тракийския предмет. Експертът се оказва изкусителната русокоска Златка, която от много време се занимава с реликви от историческо значение. Тя насочва неустоима оферта към Христо, само че има едно значимо изискване. Какво е изискването, дали той ще поеме риска и каква загадка крие Златка? В ролята на специалиста феновете ще видят очарователната актриса Деси Моралес, която се причислява към героите от “All Inclusive ”.

В навечерието на рождения ден на Вики, Емил и Елица авансово стартират да я затрупват с безчет дарове, надпреварвайки се един с различен. Те не могат да се схванат даже по въпроса, при кого да бъде детето точно на празника. Вместо да се зарадва, обаче, момичето се натъжава, тъй като усеща, че това е единствено част от персоналната война сред родителите й. Сашко взима нещата в свои ръце, с цел да помогне на дребната си другарка да се оправи с сложната обстановка. Дали ще успее - ще стане ясно в новия епизод на “All Inclusive ” на 23 октомври от 20:00 часа по Нова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР