Още в третия кръг на настощия сезон във Висшата лига

...
Още в третия кръг на настощия сезон във Висшата лига
Коментари Харесай

ВИДЕО: Когато Клоп обезумя след грозна симулация в дерби с Челси

Още в третия кръг на настощия сезон във Висшата лига два от огромните любимци за трофея - и Челси, премериха сили в пряк конфликт на " Анфийлд ". " Сините " играха цялото второ полувреме в понижен състав и имаха шанса да си тръгнат с точка от Мърсисайд след тъждество 1:1.
Лондончани стартираха по-силно срещата, като откриха с гол на Кай Хаверц в средата на първата част. В самия завършек на полувремето обаче всичко се прекатурна за тях, откакто първо Рийс Джеймс бе изпъден, а малко по-късно Мохамед Салах вкара от дузпа.
През втората част възпитаниците на Томас Тухел удържаха натиска на противника си и взеха доста скъпа точка в борбата за купата. В оня мач обаче се разви и друга любопитна обстановка. Капитанът на Сезар Аспиликуета направи опит за симулация в наказателното поле, която не бе почетена от съдията.
Главният съдия обаче не сподели жълт картон за симулация на бранителя. Мениджърът на Ливърпул бе гневен около тъчлинията, като първо одобри симулацията с иронична усмивка, а по-късно се обърна с тил и изля гнева си. След мача германецът не пропусна да отиде до Аспиликуета и да го " поздрави " за откровената симулация.
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР