Още в събота Plovdiv24.bg ви информира за една благородна инициатива.

...
Още в събота Plovdiv24.bg ви информира за една благородна инициатива.
Коментари Харесай

Талантливият Боян Бонев има нужда от помощ!

Още в събота Plovdiv24.bg ви осведоми за една благородна самодейност. Става дума за поддръжка, от която едно надарено 22-годишно момче има потребност. За Боян писахме и през вчерашния ден , а през днешния ден продължаваме да даваме публичност на случая:

Историята на Боян до тук...

" Аз съм Боян Бонев, на 22 години, от град Пловдив. Основното си обучение приключих в СУ “Проф. Д-р. Асен Златаров ", град Първомай. От тогава и започнах да се унасям по програмирането. Продължих гимназиалния си стадий на образование в МГ “Акад. Кирил Попов ", град Пловдив, която приключих с отличие. По това време бях участник в редица надпревари по осведомителни технологии, където завоювах голям брой влиятелни места. След това продължих своето висше обучение в Англия, в The University of Birmingham.

Бях един от дребното студенти със стаж в Англия по специалността след привършване на първата си година от образованието. Както първата, по този начин и втората година приключих с First Class Honours. След това продължих образованието си като аплайвах и надлежно бях признат в IBM за моята година в промишлеността. Една година по-късно ме одобриха за летен стажант в CERN, в Женева, Швейцария.

През юли месец, по време на стажа си, бях диагностициран с остра лимфобластна левкемия. Започнах лекуване и след един месец се оказа, че би трябвало да се премине към трансплантация на костен мозък в чужбина. Тази процедура не е посилна финансово на моето семейство и Ви апелирам за вашето подпомагане. Моето предпочитание е да се изцелявам и да продължа моето обучение допустимо най-скоро, с цел да мога да допринеса за развиването на света като работя в областта на машинното образование (machine learning) и в частност конволюционните невронни мрежи (convolutional neural networks). Те се занимават с изследването на забавни модели върху изображения, като да вземем за пример B- и T- кафези при левкемията, което би помогнало за по-лесното диагностициране на хора в моето положение ".

Можете да се включите в дарителската акция в поддръжка на Боян по два метода:

Чрез посочения по-надолу линк, който дава дарителските средства в английска лира: https://www.justgiving.com/crowdfunding/fundboyan, или непосредствено от клон на определена от вас банка като употребявате следната информация:

1. Банка: Банка ДСК - ЕАД

2. Име: БОЯН ИВАНОВ БОНЕВ

3. Валута: EUR

4. IBAN: BG61STSA93000025577504

5. BIC: STSABGSF

П.С. Валутата може да бъде и в български лева
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР