Още в първото издание на рубриката ни Сигурни футболни прогнози

...
Още в първото издание на рубриката ни Сигурни футболни прогнози
Коментари Харесай

След ударното начало: Сигурни футболни прогнози за днес

Още в първото издание на рубриката ни " Сигурни футболни прогнози " екипът от експерти, който сътвори секция " Прогнози " съумя да запише 3 от 3 в прогнозите си. Това бяха победи на Байерн, Витес и Норич, а даже имаше и една рискова бонус прогноза, която беше над 2.5 гола за Витес. Надяваме се да продължат мощното начало и в съботния ден, а тези от вас, които са пропуснали, могат да видят петъчните прогнози тук . Ето и предложенията за през днешния ден:
ВЗЕМИ 15% УВЕЛИЧЕНА ПЕЧАЛБА С ФУТБОЛНА КОЛОНКА ОТ 3 МАЧА НА 7777.BG (18+)
17:00 часа: Стоук Сити - Лийдс (от Mr. Corner)

Лидерът в Чемпиъншип Лийдс гостува на 15-я в подреждането Стоук, а успеха за отбора на Марсело Биелса е повече от наложителна в гонене на промоция за Висшата лига. Мениджърът на Лийдс сигурно се е подготвил ловко и за този противник, както образно ни сподели за различен тим по-рано през седмицата (линк към публикацията за Биелса). " Грънчарите " от своя страна се намират в " златната среда " на подреждането и нямат толкоз високи упоритости, колкото тези на противника си.
Стоук не познават усета на успеха към този момент шест мача във всички шампионати, а това надали ще се промени против лидера в класирането. Сигурната прогноза за този мач е Х2 двоен късмет (1.40), а по-смелите могат да заложат и на твърда победа за Лийдс на коефициент 2.45.
Сигурна футболна прогноза : Равен или Лийдс (коефициент 1.40)
17:15 часа: Реал Мадрид - Севиля (от The Gambling Guy)

Каквото и да кажем за представянето на Реал Мадрид през този сезон, ще е малко. Отборът се показва повече от криво-ляво, играе ужасяващо едва в отбрана, а в нахлуване след напускането на Роналдо по този начин и не видяхме някой всред Бензема, Асенсио или Бейл да се нагърби с тежката задача да бележи голове. " Белия балет " стабилизира представянето си под управлението на Сантиаго Солари, само че отбраната продължава да е проблематично звено. Сега на " Бернабеу " идва Севиля, който удари Реал с 3:0 по-рано през сезона. " Рохибланкос " са отбелязали гол в 5 от последните си 6 гостувания във всички шампионати, а на " Бернабеу " бележи постоянно, когато Реал Мадрид не е в най-хубавото си положение. Срещата се два от най-хубавите тимове в лигата, а отбраната на Реал е задоволително слаба, с цел да допусне гол, а за какво не и повече, в мача през днешния ден.

Сигурна прогноза: Двата тима да отбележат гол (коефициент 1.50)
21:45 часа: Грьонинген - Хераклес (от The Dalai Lama)
Отиваме в Холандия, където ви предлагаме да обърнете внимание върху мача Грьонинген – Хераклес. Домакините са в неугледното 15-о място, като са с еднакъв брой точки от 16-ия Цволе, който се намира в рисковата зона в Ередивизи.
На „ Юроборг” гостува пък Хераклес, който се любува на чудна акция в Ередивизи, но е раздиран от куп кадрови проблеми в състава. Цели четирима съществени футболисти ще липсват за гостите, което несъмнено ще даде спомагателен подтик на „ зелените” във въпросната среща. Именно в битката за опазване на елитния статут се крие разковничето, което ще остави трите точки в Грьонинген.
Сигурна прогноза : Грьонинген или еднакъв (коефициент: 1.38). Рисковата прогноза е за победа на Грьонинген, която е оценена на 2.20
Общият коефициент, който се получава, е 2.89. Сайтът 7777.bg предлглага спомагателни 15% увеличена облага в днешния ден за колонки от 3 мача и коефициент над 1.30, тъй че може да се възползвате от това, както и от 100%
бонус първи депозит до 100 лв. !

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР