Още в първото издание на предаването Неделята на NOVA ще

...
Още в първото издание на предаването Неделята на NOVA ще
Коментари Харесай

Журналист от Nova хвърли бомба за ново предаване

Още в първото издание на предаването „ Неделята на NOVA ” ще покажем мои журналистически следствия за далавери в локалната власт, опазването на здравето и други области от публичния набор ". Това съобщи завърналият се преди няколко месеца в Нова телевизия Васил Иванов, представен от " Труд ".

" Става въпрос за злоупотреби, които шокират даже мен, макар дългогодишния ми опит като проверяващ публицист ", разясни той във връзка оповестеното от електронната медия ново ток шоу, което ще бъде излъчено за пръв път тази неделя с начален час 16:55.

„ Неделята на NOVA ” ще залага на задълбочена журналистика и мощни журналистически следствия. Новият публицистичен формат ще бъде непокътната територия за горещите тематики на седмицата, извънредни фрагменти и изявленията, неподозирани житейски сюжети и репортерски разкрития “, написа в прессъобщението.

Васил Иванов и Мая Костадинова ще вършат и журналистически прочит на събитията през отминаващата седмица. В екипа са още Тина Иванова и Мариян Станков – Мон Дьо.

„ Щастлива съм, че към „ Неделята на NOVA “ се причислиха одобрени имена в телевизионната и проверяваща публицистика, които повярваха в концепцията да създадем нов публицистичен план. В екипа сме уверени, че единствено в конфликта на отзиви и позиции се ражда истината.

В това ще насочим напъните си – да покажем разнообразни гледни точки, съществено да преглеждаме настоящите тематики и да стигнем до скритите за обществото обстоятелства с следствията, върху които работим “ – съобщи Миляна Велева, шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР