Още в първия сезон на риалитито “Вип Брадър, родни випове

Още в първия сезон на риалитито “Вип Брадър, родни випове ...

Навръх Трифон Зарезан! Вижте родните дами, които станаха известни с пиянството си.

Още в първия сезон на риалитито “Вип Брадър”, родни випове показаха пристрастието си към чашката, видя HotArena.

Роси Новева и до ден днешен е една от най-запомнящите се дами в шоубизнеса, именно поради факта, че показа непоколебимата си обвързаност с бутилката.

Малко след това Катето Евро стана любимка на зрителите, въпреки че за приповдигнатото й настроение отговорен може да се смята именно алкохолът.

Брадърката Силвия Юрукова пък повлече крак с любовта си към чашката през 2015-та година. Мнозина я упрекнаха и хулиха заради скандала й с ромката Ирена, но същото се повтори и през следващите години във всевъзможни риалити формати.

Зорница Линдарева бе доказателство, че жените имат дори по-лошо пиянство и от мъжете. В същия сезон Жени Калканджиева, която има афинитет към алкохилните напитки на няколко пъти вдигаше скандали с Тачо и Зорница.

Култова пък бе появата на Дебора в последния сезон на “Вип Брадър”, а най-пресния пример се оказа “Мис Плеймейт” Нора Недкова, която запелтечи в “Черешката на тортата”.

Фолк дивата Камелия не остава по-назад от останалите вип персони. Неотдавна тя сподели снимка с кана греяно вино и най-вероятно ще комбинира Свети Валентин и Трифон Зарезан.

Наздраве!

Източник: hotarena.net