Още в първия работен ден на парламента червената лидерка Корнелия

...
Още в първия работен ден на парламента червената лидерка Корнелия
Коментари Харесай

Нинова нападна ГЕРБ, призова всички партии към обединение срещу властта

Още в първия работен ден на Народното събрание алената лидерка Корнелия Нинова остро разкритикува ръководещите и разгласи, че левицата продължава да работи за свалянето на държавното управление.

Тя дефинира апела на ръководещите за консенсус по значимите за страната тематики като „ неоткровен “ и като „ девиз, който употребяват, когато са притиснати в ъгъла “.

Нинова отсече, че опция постоянно има и прикани всички партии в Народното събрание, както и извънпарламентарните, да работят за промяна на ръководството.

„ Промяната за България и за живота на българския народ минава през смяна на ръководството. Обръщам се къч другите партии, към извънпарламентарните партии, към цивилен придвижвания – всеки тича по своята писта и е мощен в своята тематика, само че е слаб, тъй като е самичък. При всички нас има кадърни и честни, да се опрем на тях и да имаме една сплотяваща концепция – да сменим това ръководство и да променим живота на хората. Да подсигуряваме напредък и благоденствие на хората “, прикани соцлидерката в декларация от името на ПГ на Българска социалистическа партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР