Още в първия епизод на България търси талант“ по bTV

...
Още в първия епизод на България търси талант“ по bTV
Коментари Харесай

Златният бутон на Славена изпрати на финал уникален незрящ имитатор в България търси талант

 Още в първия епизод на " България търси гений “ по bTV Славена Вътова изпрати участник на финала на шоуто, което започва през вчерашния ден пред повече от 1 260 000 фенове. 31-годишният подражател Андриан Асенов впечатли с дарбата си публиката и журито и получи златния бутон на " Мис България “ 2006 година

" Неземно положителният комедиант “ пресъздаде по изумителен метод известни персони като Тодор Колев, Бойко Борисов, Слави Трифонов, Тодор Живков и Любо Дилов-син. Изключително позитивният незрящ мъж от село Лесковец живее в София, работи като продавач в онлайн магазин към " Национална потребителна кооперация на слепите в България “ и се занимава с спектакъл към Алма Алтер. Твърди, че увреждането му по никакъв метод не му пречи да реализира това, което желае. Никога не се е самосъжалявал и не е мрънкал. Казва, че слуша, а от време на време това е доста по-добре, тъй като по този метод успяваш да се сближиш с хората, да усетиш тяхната сила и вътрешно " аз “.

Ицо Хазарта, Катето Евро, Любо Дилов-син и Славена Вътова изпратиха на полуфиналите на " България търси гений “ норвежецът Кристиян Ведой, който се измъкна от воден капан, боливудските танцьори Varna DC, въздушния акробат Игор Завадко, етно-джаз групировка " Жарава “ и фокусника Валери Иванов – Жокера.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР