Още в първите минути на 8 ноември, когато е родена

...
Още в първите минути на 8 ноември, когато е родена
Коментари Харесай

Защо Емануела не празнува рождения си ден?

Още в първите минути на 8 ноември, когато е родена Емануела, певицата призна, че няма предпочитание да чества, чу Hotnews.bg . Въпреки това обаче тя бе сюрпризирана с шоколадова торта и доста поздравления в столичен клуб в София, където бе на работа.



След като зазвуча чалга разновидността на песента „ Честит рожден ден”, на сцена бе донесена празничната торта със свещи, а 38-годишната изпълнителка не устоя и опита от нея незабавно, до момента в който уредниците на изненадата й пожелаваха да запише още доста шлагери.



В прорез с празничната атмосфера, Цветкова призна, че нямала предпочитание да чества, само че не навлезе допълнително детайлности за неприятното си въодушевление. Hotnews.bg припомня, че тя води тежка правосъдна борба за правата върху втория си наследник с бизнесмена Димитър Динев и сигурно има прекалено много неприятности около връзките с бащата на детето си и неговото отношение към отрочето му. Преди години купоните за персоналния празник на Емануела се случваха пред цяла България, до момента в който тя беше в къщата на Биг Брадър.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР