Още в първите есенни дни сме склонни изцяло да сменим

...
Още в първите есенни дни сме склонни изцяло да сменим
Коментари Харесай

Как да добавим повече цвят в есенния си стайлинг?

Още в първите есенни дни сме склонни напълно да сменим тези свежи цветове, които носехме през лятото, с по-неутрални и по-приглушени. Изведнъж сивото, бежовото и тъмносиньото стартират да доминират в ежедневния ни стайлинг, само че от време на време в поредицата от мрачни дни имаме потребност да прибавим малко повече бляскавост в тоалета си.



И защото няма по какъв начин да изключим изцяло сивото от дрешника си, взехме решение да ви покажем, че можем да го носим в по-контрастни комбинации. През седмицата може би ще ви е мъчно да бъдете по-смели в това отношение, само че пък есенните и към момента не толкоз студени уикенди дават съвършена опция за това.



Кожата се завърна измежду трендовете и в този момент постоянно я носим освен под формата на класическо biker яке, само че и като пола. Тази, която избрахме, е точно в сиво, по тази причина добавихме суитшърт в по-пастелно жълто, като направихме една color block композиция с помощта на колана в блестящо розово (да, не прибирайте в дъното на дрешника си някои летни аксесоари!).

Бижутата в златисто прибавят своята доза искра, а този нов модел кецове на от ни дават комфорта, от който имаме потребност, изключително в почивните дни. И тъй като времето към момента е много изменчиво, се въоръжаваме с една вълнена oversize риза, която този сезон носим като яке и която измества по известност тренчкота в последно време.



Аутфит: Суитшърт, пола, риза, колан и бижута H&M, кецове Adidas от District

С поддръжката на

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР