Още в първите дни в следващия парламент ще започнем да

...
Още в първите дни в следващия парламент ще започнем да
Коментари Харесай

Предизборен дебат: Сблъсък между Тома Биков и Явор Божанков за кризата, мерките и съдебната реформа

Още в първите дни в идващия парламент ще стартираме да работим по Закона за радиото и малкия екран. Това съобщи в избирателен спор в ефира на утринния блок на bTV претендентът за депутат от ГЕРБ Тома Биков.
По думите на претендентът на Българска социалистическа партия Явор Божанков би трябвало да се стартира с правораздаването и смяната в правосъдната система. Той изясни, че върховенството на закона ще бъде негов приоритет.
 Тома Биков не изключи коалиция сред ГЕРБ, НФСБ и партия Воля за идващия кабинет (ВИДЕО) Тома Биков не изключи коалиция сред ГЕРБ, НФСБ и партия " Воля " за идващия кабинет (ВИДЕО)
ГЕРБ е единственият съперник на Движение за права и свободи в регионите със смесено население. И това господин Цветанов го знае доста добре. Това съобщи в пред...
Тома Биков съобщи, че няма безредни дейности в, защото сега тактиката на ръководство на пандемията е по-скоро ситуационна. По думите на Биков лечебните заведения би трябвало да устоят на натиска и по тази причина се вкарват тези ограничения. Според Явор Божанков резултатът от имунизационния развой у нас е пет на 100 души. Божанков съобщи, че рецесията е потвърдила, че Борисов е най-слабият министър-председател в цяла Европа, защото ограниченията у нас са на парче. Божанков разяснява, че зелените коридори на Борисов безусловно са аварирали, защото той ръководи през Фейсбук и през брифинги.
Тома Биков сподели, че имаме невиждана здравна рецесия сега, а Явор Божанков го отвърна с това, че България е забавила имунизационния развой. По думите на Биков това, което се пробва да направи държавното управление, е да омекоти удара върху стопанската система. Биков уточни, че в хазната има насъбрани запаси, както и че е налице опцията за изтегляне на заеми с добра рента.
Явор Божанков акцентира, че рецесията би трябвало да се ръководи по закон и правила, а приходите да се усилват по критерии. Според кандитата за депутат на Българска социалистическа партия това, което се показва сега, не е ръководство на рецесия. " Ако действахме по логиката на Българска социалистическа партия, трябваше да си действаме по този начин, както преди рецесията. Не се работи на парче, опитваме се да няма хора, които да останат без помощ от страна на страната в тази тежка обстановка ", сподели на собствен ред Биков. Той разясни, че пари в страната има, тъй като ръководи ГЕРБ.
Тома Биков разяснява, че корупция има на всички места, само че въпреки това, правосъдната власт и правораздаването у нас има потребност от промяна, в това число конституционна. Биков означи, че за това обаче би трябвало да се възвърне политическият разговор в някакви естествени граници. Според Явор Божанков от Българска социалистическа партия конституцията, която е била препоръчана, е била засегнатост към юридическата мисъл. Божанков изиска да бъде вкарана фигурата на основния прокурор в юридически стандарти. " Главният прокурор би трябвало да бъде административен началник, а сега той е безотговорен и всевластен ", смята Божанков. Биков напомни, че профилираните съдилища са били въведени по рекомендация на Европейската комисия. 
 Божанков: Борисов твърди, че се оправяме най-добре в Европа с рецесията, тъй като е изгубил връзка с действителността Божанков: Борисов твърди, че се оправяме най-добре в Европа с рецесията, тъй като е изгубил връзка с действителността
" След зеления кулоар за извършване на покупки Борисов ни " даде " зелен кулоар за имунизация. Днес има намерение да " даде " на Европа зелен кулоар з...
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР