Още в първите дни на новата година националните състезатели на

...
Още в първите дни на новата година националните състезатели на
Коментари Харесай

Националите по плуване ще проведат лагери в Бургас и Белмекен

Още в първите дни на новата година националните състезатели на България по плуване започнаха подготовка за идните съревнования. 7 от плувците са в Бургас и упражняват в басейна на " Парк Арена ОЗК ", а 11 се качиха за лагер на високопланинската база " Белмекен ", осведомиха от Българска федерация по плувни спортове.

Край морето до 27 януари ще бъдат Габриела Георгиева, Калоян Левтеров, Петър Мицин и Тонислав Събев. Четиримата ще бъдат част от отбора за международното състезание в Доха, което ще се организира сред 2 и 18 февруари. На лагер в Бургас са още Катрин Радичева, Дарина Ракова и Тиана Темелкова. Заниманията се водят от треньорите Кристиян Минковски и Николай Вакареев.

По същото време 11 от юношеските ни национали организират лагер във ВСК " Белмекен ". Дарен Кирилов, Никола Левтеров, Васил Тушев, Вася Манолов, Димитър Докузов, Адриан Йонинов, Магдалена Пепегова, Десислава Белова, Калина Гамишева, Антония Начева и Тодор Господинов се приготвят от наставниците Веселин Суров, Люба Панайотова и Любомир Лазаров.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР