Още в началото на пандемията 5% от децата декларирали, че

...
Още в началото на пандемията 5% от децата декларирали, че
Коментари Харесай

Вълчев разкри: Само 0,4% от паралелките в момента са карантинирани

Още при започване на пандемията 5% от децата заявили, че не се образоват поради неосъществим достъп до електронна среда. Осигурен е достъп за множеството деца . Осигурени са преференциални цени за учениците без достъп до интернет. Това разгласи просветният министър Красимир Вълчев в отговор на въпрос по време на парламентарния надзор.
Пандемията от Covid-19 сложи системата на предучилищното и учебното обучение във форсмажорни условия, регистрира той.
О коло 35 000 деца нямат достъп до електронно образование . 30% от децата нямат достъп до интернет, уточни данни Смиляна Нитова от Българска социалистическа партия.
 Вълчев: Няма да има отдалечено образование в цялата страна, ще се затварят обособени учебни заведения и райони Вълчев: Няма да има отдалечено образование в цялата страна, ще се затварят обособени учебни заведения и райони
Далеч сме от % на заболеваемост, който да постанова затварянето на образователни заведения. Това съобщи в Свищов през днешния ден министърът на образова...
, съобщи от своя страна министърът. Проблем пред образованието съгласно министър Вълчев е освен достъпът до устройства, само че и неналичието на отношение към образованието.
900 устройства са закупени за достъп до интернет. Повечето са за учителите, тъй като и някои от тях са били без електронни устройства.
Той регистрира, че все още 0,4% от паралелките сега са карантинирани .
Със старта на образователната година се появиха и първите случаи на ковид в образователните заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР