Още в началото на ноември варненският астролог Филип Филипов предупреждава

...
Още в началото на ноември варненският астролог Филип Филипов предупреждава
Коментари Харесай

Предстои опасен земетръсен период

Още при започване на ноември варненският астролог Филип Филипов предизвестява посредством разнообразни медии, както и от стената на профила си във Facebook, че следва рисков земетръсен интервал.

" В сеизмично отношение различен рисков интервал е разполагаем към 28.11.2012 година, като става въпрос за - 3 дни преди наличното Лунно затъмнение на 28.11 и 7 дни по-късно... Първичната прогноза за този интервал е писана преди 1 година... Ако би трябвало да използваме по прилика цветовата канара за рискови естествени бедствия, употребена постоянно в метеорологичните прогнози, предавани по малките екрани, интервалите 11-21.11 е с код ОРАНЖЕВО в сеизмичен смисъл. Периодът в края на месец ноември и началото на месец декември също може да се маркира с код ОРАНЖЕВО, а интервала 10-16.12.2012 година би трябвало да има код ЖЪЛТО ", счита той.

Според самия него това е 8-та му сполучлива прогноза по отношение на бъдеща сеизмична интензивност от 8, направени до момента. Той разгласява всички тях на стената си в обществената мрежа.

Филипов моли държавните органи " най-сетне да извърнат внимание, че посредством помощта на астрологията може да се минимизира риска от земетресенията " в страната ни.

Астрологът счита, че двата варненски труса, може да са " рисков модел, показващ нещо по-сериозно в бъдеще " и по тази причина помощта на сеизмолозите би била извънредно потребна.

Източник: factor-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР