Още в началото на миналата година разбрахме, че поредният проект,

...
Още в началото на миналата година разбрахме, че поредният проект,
Коментари Харесай

Дженифър Лопес е майка и наемен убиец

Още при започване на предходната година разбрахме, че следващият план, с който Дженифър Лопес се е захванала, ще ни я покаже в малко по-различна светлина. 
 Дженифър Лопес, The Mother и филмът, в който изпълнителката ще бъде наемен палач
Дженифър Лопес ще бъде наемен палач

The Mother e следващият кино план за изпълнителката

Като оставим сантименталните комедии настрани, доста бихме желали да забележим изпълнителката в екшън роля, където да бъде неприятното момиче. И ще получим нещо сходно напълно скоро в The Mother.

На специфичното почитател събитие на Tudum от Netflix взеха решение да пуснат най-накрая тийзър на кино лентата, който да ни потопи в атмосферата му. От него разбираме, че трилърът ще бъде много под напрежение и с значително екшън подиуми.

Дженифър Лопес пък ще е в ролята на наемен палач. И то доста добър наемен палач, който може да се оправи с съвсем всяка компликация. Но в сметките ѝ досега не е попадала щерка ѝ, която тя е изоставила преди години, с цел да не я застраши с метода си на живот.

От тийзъра разбираме, че въпросната дъщеря ще попадне в неволя, а майката си е майка, каквото и да се случва и ще се опита да я избави. Миша Грийн ( " Страната на Лъвкрафт " ) е виновна за сюжета, а Ники Каро ( " Мулан " ) за режисирането.

Към момента стрийминг платформата не е оповестила точна премиерна дата за The Mother, само че се чака да забележим кино лентата през 2023 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР