Още в началото на годината се носеха слуховете за раздяла

...
Още в началото на годината се носеха слуховете за раздяла
Коментари Харесай

Заедно ли са още Адел и Рич Пол

Още при започване на годината се носеха слуховете за разлъка сред Адел и актуалната ѝ половинка Рич Пол. Заради прочувствените си проблеми, тя нееднократно отменяше и част от служебните си задължения в последните месеци.

Затова и изцяло разумно е да се запитаме какво се случва с двойката с днешна дата. Според редица източници Адел и Рич не престават да се виждат. Дори освен това - People твърди, че напълно неотдавна са видяни да прекарват времето си дружно в Напа Вали, Калифорния. При това броени дни откакто Адел навърши 34 години.

По мотив рождения си ден, певицата показа свои прелестни фотоси без грим в Instagram, към които написа: " Каква е разликата, която прави една година. "

И добави прочувственото: " Ако времето продължава да лекува и изглажда всички гънки в живота, както се случва до момента, тогава нямам самообладание да стана на 60. Никога не съм била по-щастлива! Толкова доста уроци получих от живота и толкоз доста неща, за които да съм признателна. "

Близо една година измина, откогато Адел се среща с Рич. За първи път двамата бяха видяни на баскетболен мач през юли 2021 година и от този момент нееднократно са показали връзките си.

" Всеки, който познава Адел, знае, че тя има потребност да има до себе си силен като самата нея човек - с цел да може да провокира и да задържи интереса ѝ. А Рич е тъкмо подобен ", цитира преди време Hollywood Life източник, непосредствен до двойката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР