Още в началото на днешното пленарно заседание лидерът на БСП

...
Още в началото на днешното пленарно заседание лидерът на БСП
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: Вчера беше опозицията, днес е журналистиката, утре - кого ...

Още при започване на днешното пленарно съвещание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова атакува ръководещите в декларация от името на Българска социалистическа партия. Тя упрекна премиера, че погазва свободата на словото и го подлага на критика за мненията за шпионския скандал и влизането ни в Шенген.

" Днес е денят, в който всички да се противопоставим на през вчерашния ден, когато беше свалена от ефир Силвия Великова, да се противопоставим на оня ден, в който журналистът Юрий Борисов беше отведен с белезници на разпит като очевидец, да се противопоставим на 30 август, когато министър-председателят Бойко Борисов изключи микрофоните на публицистите в Министерски съвет. Вчера беше опозицията, през днешния ден е публицистиката. Утре кого, уважаеми ръководещи и господин Борисов, ще дискредитирате? ", разпалено попита от парламентарната естрада ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя прочете декларация от името на партията си. Освен това Корнелия Нинова прикани и всеки българин, който има неуместен въпрос към премиера, да го зададе в обществените мрежи или в писмо до Министерския съвет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР