Още три морски плажа в област Варна вече имат концесионери,

...
Още три морски плажа в област Варна вече имат концесионери,
Коментари Харесай

Още три морски плажа вече имат концесионери


Още три морски плажа в област Варна към този момент имат концесионери, заяви държавната осведомителна работа. Концесиите са за период от 15 години.

Концесионер на плаж " Слънчев ден " е " Амадеус – Ей Си Джи " ООД. За периода на контракта таксата за един чадър и за един шезлонг в зоната за платени плажни такъми би трябвало да е по 8 лева Размерът на годишното концесионно заплащане е 302 969 лева без Данък добавена стойност. За възстановяване на пешеходния достъп до плажа и за указателни табели с спомагателна информация ще бъдат вложени 74 244 лева

За концесионер на плажовете север и дребен в курорта " Св. Св. Константин и Елена " е несъмнено сдружението " Св. Св. Константин и Елена Холдинг " АД, което е част от групата " Химимпорт ". За периода на контракта чадърите и шезлонгите ще се оферират по 10 лева в зоните за платени плажни такъми.

Размерът на годишното концесионно заплащане за плаж " Св. Св. Константин и Елена – север " е 57 768 лева без Данък добавена стойност, а за " Св. Св. Константин и Елена - дребен плаж " – 22 733 лева без Данък добавена стойност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР