Още три жени са повдигнали обвинения срещу Кристиано Роналдо, че

...
Още три жени са повдигнали обвинения срещу Кристиано Роналдо, че
Коментари Харесай

Роналдо изнасилил още три жени

Още три дами са повдигнали обвинявания против Кристиано Роналдо, че ги е изнасилил в предишното. Серията започва хостесата Катрин Майорга, която към този момент заведе дело за нощ от 2009 година в Лас Вегас.

„ Обади ми се жена, която ми сподели, че се е случило същото с нея – изясни юристът Лесли Стовал, чиято адвокатска фирма в Лондон. – Ще се занимавам и с нейния случай. “

Стовал пази ползите на Майорга. Юристът отхвърли да разгласи името на втората жертва, само че призна, че към този момент е предал показанията и на полицията в Лас Вегас.

Компанията за електронни игри EA Sports махна лика на Роналдо от своята корица, само че след няколко дни я върна. Подобно на концерна за спортни продукти „ Найк “ и от нейния пресофиса признаха, че са „ доста обезпокоени от обвиняванията против Кристиано “.

Полицията в Лас Вегас разгласи, че облеклата и бельото на Майорга от въпросната нощ в жилището на Роналдо отсъстват в следствието. Адвокат Стовал обаче изпратил документи и доказателства, които уличават футболиста на „ Ювентус “ в закононарушение.

Още две дами се оплакаха, че са били изнасилени от Роналдо и негов другар в лондонски хотел през 2005 година. Кристиано изрично отхвърля с разнообразни известия в обществените мрежи в миналото да е правил секс с жена срещу волята й. Различни придвижвания за правата на дамите обаче зоват полицията да приключи до дъно следствието.

От „ Ювентус “ опазиха Роналдо, след което акциите на италианския първенец на борсата се сринаха.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР