Още тогава пресата отбеляза, че срещата между двамата е изключително

...
Още тогава пресата отбеляза, че срещата между двамата е изключително
Коментари Харесай

Путин Хвърли Ядрената Бомба: Разкри Истината За Кралица Елизабет! Тя Не Е Истински Човек! Членовете На Кралското Семейство Са

Още тогава пресата означи, че срещата сред двамата е извънредно странна.

Обикновено увереният и преобладаващ Путин изглеждаше мощно обезпокоен. Това, което скандализира всички, е че съветският водач отхвърли да помогне на Елизабет, когато тя се качва по стълбите по време на формалния банкет. Буквално го е боязън да се приближи до нея!



За всичко това обаче си има пояснение.

Ето какво е разказал Владимир Путин пред своите доближени часове след срещата с Кралица Елизабет, предава beforeitsnews:

Как ще я докосна, та тя не е човек! Видях очите й, те променяха формата си. Когато си отваряше устата ясно се виждаше, по какъв начин зъбите и се трансформират за секунда и стават остри като бръснач. Кожата й беше намазана с грим, само че не беше човешка – цветът й беше неясно сивкав – посърнал! Самото и наличие ме караше да се усещам извънредно некомфортно! “, разказал Путин пред големците на Кремъл.



Истинската същина на Елизабет прозира през грима!

След това съветското държавно управление е подхванало огромно и извънредно секретно следствие. Путин бил уверен, че Елизабет не е човешки биологичен тип, и бил подготвен да го потвърди. Разследването към този момент в към края си, и има непотвърдена информация, за същността на Уиндзорите.

Според информацията, до която са се добрали съветските служби, Елизабет е висшата жрица на античен рептилски клан – същества, които ръководят планетата от зората на цивилизацията . Според откъсаната информация, която е изтекла, кралицата е основна фигура във вековния проект на рептилите за нашия свят, а той протича сега. Те са източника на всички войни и цялото зло, което залива света.

Пред последната седмица, Путин напълно отговорно съобщи, че „ светът се ръководи от рептили “. Редица специалисти считат това за предвестител на шокиращите разкрития, които се готви да направи за британското кралско семейство.

BRADVA.BG ще продължи да осведоми читателите си за нови разкрития!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР