Още тази пролет телеманиаците ще видят как ще се развърже

...
Още тази пролет телеманиаците ще видят как ще се развърже
Коментари Харесай

Няма Отърване: „откраднат Живот“ Се Завръща В Нова Болница

Още тази пролет телеманиаците ще видят по какъв начин ще се развърже възела към героите на здравната драма „ Откраднат живот “, чиито шести сезон завърши едвам преди дни. Новите серии ще са под мотото „ Любовта лекува “, а лекарите ще оперират в чисто нова болница.

За последното загатна още сюжета от последните епизоди, когато финансовият шеф Ина Фотева (в ролята Ирина Митева) събра цялата гилдия. „ На финала на сезона тя предложи на лекарския екип да я последва в нова болница, където ще обезпечи освен нови пространства за експертите, само че и
ще даде опция героите да рестартират своя живот.

Кой от лекарите е подготвен да направи тази крачка – феновете ще схванат скоро “, разяснява екипът на продукцията. С този ход сценаристите към този момент имат независимост за кадрови рокади в сериала. Сред почитателите към този момент се спекулира, че няма да забележим още веднъж на дребния екран Владо Пенев, чиито облик сякаш е единственият, които на финала на шести сезон не остави въпросителни, които да взема решение за напред. Актьорът е покрит и с други професионални задължения изключително в театъра, където се изявява и като режисьор. От продукцията обаче настояват, че към момента няма изрично решение кой остава и кой си потегля от сериала.

Като че ли със сигурност ще се завърне една от любимките – доктор Галя Стилянова (Ралица Паскалева).
След като актрисата се отдаде на персоналните грижи за сина си Максим в последните месеци, тя е подготвена да се гмурне още веднъж в сагата, изключително откакто в последните излъчени серии тя се появи епизодично.

Пък и идеално ще се впише в „ любовния “ седми сезон, като възроди връзките си с лекар Захариев (Емил Марков). Под въпрос остават и новите попълнения Тоеодора Духовникова и Владо Карамазов, които публиката заобича от раз, само че тъкмо те двамата би трябвало да износят на гърба си различен български сериал, който е подготвен и чака лъчение по Нова тв – „ Дяволското гърло “.

Един от знаците на „ Откраднат живот “ – лекар Борис Тасев (Наум Шопов-младши) също неотдавна загатна, че не е сигурен дали ще продължи работата си на снимачна площадка, изключително откакто се дипломира и към този момент има право да упражнява лекарската специалност в същинска болница, предава Монитор.

След 295 епизода с присъединяване на най-големите имена от българските кино и театрална сцена, сериалът ще сложи ново начало за професионалния живот на героите. Това е и гаранция, че към екипа ще се причислят най-малко 1-2 нови лекари, които да освежат сюжета и да вкарат нови интриги.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР