Още сме далеч от края на годината, когато обикновено Google

...
Още сме далеч от края на годината, когато обикновено Google
Коментари Харесай

10-те най-популярни видеоклипа в YouTube, гледани над 1 млрд. пъти

Още сме надалеч от края на годината, когато нормално Гугъл разкрива данни за видеоклиповете, които са се употребили с най-голяма известност през дните от януари до декември във фирмената услуга за видео шерване YouTube, само че към този момент имаме победител. И той даже не е единствено един – клиповете, които са гледани над 1 милиард пъти, към този момент надвишават 10.

А достижението заслужава отбелязване, тъй като хегемонията на музикалния клип „ Gangnam Style “ на южнокорееца Psy, който първи събра 1 милиарда гледания в края на 2012 година дълго време не беше нарушавана. Едва две години това количество пускания беше събрано от клипа „ Baby “ на Justin Bieber.

През юни 2015 година клубът на видеоклиповете с над 1 милиарда гледания беше запълнен с трети участник, а по-късно в тази група влязоха и още няколко материала. След това 1 милиарда гледания събра и следващият видеоклип – към този момент десети подред. Това дава опция да се направи и ранглиста с 10-те най-популярни видеоклипове в YouTube, гледани над 1 милиарда пъти, подредени от английското издание Independent.

10. Wiz Khalifa ft. Charlie Puth – See You Again

9. Meghan Trainor – All About That Bass

8. Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk

7. Enrique Iglesias – Bailando

6. Taylor Swift – Shake It Off

5. Katy Perry – Roar

4. Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse

3. Taylor Swift – Blank Space

2. Justin Bieber ft. Ludacris – Baby

1. PSY – Gangnam Style

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР