Още следващия месец най-вероятно ще видим представянето на първия смартфон,

...
Още следващия месец най-вероятно ще видим представянето на първия смартфон,
Коментари Харесай

През май ще видим първия смартфон със 192-мегапикселова камера

Още идващия месец най-вероятно ще забележим представянето на първия смарт телефон, оборудван със 192-мегапикселова камера. Тази информация се появи в китайски обществени мрежи, откакто стана ясно, че чипсетът Qualcomm Snapdragon 765G има поддръжка на тъкмо такава резолюция в спецификациите си.

Оставена опция в спецификациите на даден чипсет в никакъв случай не е инцидентна. Очевидно такава камера скоро ще има. Любопитен е обаче фактът, че става въпрос за чипсет, който ще се употребява в модели от междинен клас.

До в този момент всички, минавали психическата граница от 100 мегапиксела и рекордьори в това отношение са били все от висок.

Все още е рано да се каже кой производител ще се възползва от новите благоприятни условия на чипа, само че пионерите при мегапикселите нормално са Xiaomi, които първи пуснаха апарата с 64 и 108-мегапикселови камери.

Твърде евентуално е в този момент още веднъж те да покажат първи сходен модел, само че благоприятни условия да основат подобен уред имат и други производители, които идващия месец готвят министър председатели на нови устройства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР