Още след първия мач от началото на първенството, в който

...
Още след първия мач от началото на първенството, в който
Коментари Харесай

"Лудогорец" подхвана съдиите още в IV кръг

Още след първия мач от началото на шампионата, в който не съумя да победи, първенецът " Лудогорец " възнегодува против съдийството. Въпреки всички обществени сделки сред притежателите на клубове за обезпечаване на спокойна работа на реферите управлението на разградчани откри точно в арбитъра повода за равенството 1:1 в гостуването против " Локомотив " (Пд) от IV кръг на Ефбет лига.

" Ние ще си извадим поучения, като планираме да пуснем тъжба против съдийството в този мач - отсече изп. шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев. - Защото считам, че в случай че беше свирена втората дузпа, която е чиста съгласно сътрудниците от спортно-техническия щаб, които ме твърдят в това, ще подадем тъжба. Това е една от главните аргументи да загубим две точки в Пловдив. "

Недоволство от неотсъдено нарушаване в наказателното поле на " Локомотив " изрази и треньорът на " зелените " Стойчо Стоев. Реферът Станислав Тодоров даде дузпа за " Лудогорец " още в 10-ата мин., само че Дан Битон я пропусна. При подозрително състояние в 57-ата мин. съдията пусна играта да продължи, а три мин. по-късно домакините поведоха в резултата с гол на Бирсент Карагерен. Гостите изравниха в 64-тата посредством Вандерсон.

" Две изпуснати дузпи имаме от началото на сезона, само че е рано още за проблем - реши наставникът Стоев. - Това е неприятно нещо, което не ти разрешава да спечелиш мача. Дали имаше втора дузпа за нас? По малкия екран има повторения, само че кажете вие. За мен имаше дузпа. В България не знам за какво по този начин се получава. " Дадох една дузпа, няма да дам втора ". От какво ги е боязън? След това се вижда и почваш да се замисляш. "

Съдийската бригада в идващия мач на " Лудогорец " ще бъде от Румъния - Йонуц Мариус Аврам и асистентите му Кристиан Мирча Орбулет и Валентин Габриел Аврам ще управляват първата среща с уелския " Дъ Ню Сейнтс " от III квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък (8 август) от 20:30 ч. в Разград, а реваншът - седмица по-късно в Суонзи.

При вчерашното изтегляне на жребия за IV кръг на пресявките " Лудогорец " научи и евентуалните си противници в плейофите за влизане в груповата фаза. Евентуалното затруднение ще е високо, защото това ще бъде изгубилият от дуела в III прелиминарен кръг на Шампионската лига сред " Марибор " (Слвн) и " Розенборг " (Нор). Първият мач ще е в България на 22 август, а реваншът - седмица по-късно в Словения или Норвегия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР