Още след края на предишния парламент бяхме наясно, че ще

...
Още след края на предишния парламент бяхме наясно, че ще
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: „Има такъв народ“ ще бъде партньор на партиите „на промяната“

Още след края на предходния парламент бяхме наясно, че ще има негативи за партиите, които не съумяха да сформират държавно управление. Това беше коментарът на Ивайло Вълчев от „ ИТН “, откакто излязоха първите социологически резултати, отреждащи на партията пето място.

Вълчев беше безапелационен, че резултатът не е неуспех за партията на Слави Трифонов.

„ Бяхме наясно, че ще понесем такива негативи, бяхме подготвени за това. Ако негативите са поради това, че ние сме първата и единствена партия, която, печелейки избори не направи нито едно предопределение на свои хора и за това, че не влязохме в безпринципни обединения - прелестно “, разяснява Вълчев.

По думите му следва доста работа от страна на всички партии, които влизат в Народното събрание, с цел да се сформира кабинет.

„ В наше лице ще имат един сътрудник, всички тези партии „ на смяната “ – няма по какъв начин да беседваме с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Естествените сътрудници са „ Продължаваме промяната “ – ще забележим дали ще можем да ги поздравим за първото място на изборите, „ Демократична България “, добави той.

Според него предстоят диалози за сформиране на държавно управление. „ Българският гласоподавател сподели две неща – изборната интензивност демонстрира, че хората са изтощени, те още веднъж не дават на никого опцията и правото самичък да сформира държавно управление “, уточни Вълчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР