Още след кацането съм в постоянна връзка с екипажа. Това

...
Още след кацането съм в постоянна връзка с екипажа. Това
Коментари Харесай

Собственикът на самолета, попаднал в силна турбуленция: Екипажът ми е действал както трябва

Още след кацането съм в непрекъсната връзка с екипажа. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия Валтер Колев, притежателя на самолета със 121 души на борда, който попадна в мощна турбуленция над Южен Тирол. Летището в Базел, където се е приземил самолетът, заяви, че 10 пасажери са отведени в лечебни заведения с леки пострадвания. Пътниците пък описват, че мощните трептения при турбуленцията са съумели да изтръгнат от местата им даже няколко седалки.

В случая екипажът ми е работил както би трябвало да се работи, добави той.

Няма откачени седалки в самолета, няма такава нелепост. Тази обстановка, която се е случила, на мен ми се е случвала десетки пъти. Ако е имало паднала количка, тя е дребна, към 300 грама, съобщи Колев.

Попитан дали е имало ранени на въпросния аероплан: "Какво значи ранени, и в кола може да се рани човек, да се удари. Има един пасажер – блъснал си е веждата, и един, който се е оплакал, че го боли вратът. Моят пълководец е минал персонално около всички пасажери и се е уверил, че всички са здрави, с изключение на тези двамата. Пътниците са попитали "ще има ли застраховки " и по-късно са скочили да си вадят медицински бележки. Това ми сподели здравното лице ", уточни Валтер Колев.

По думите му командирът на полета и стюардесите няколко пъти са предизвестили пасажерите да си сложат коланите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР