Още сигнали за служителката, която краде обороти от работните си

...
Още сигнали за служителката, която краде обороти от работните си
Коментари Харесай

Нови жертви на крадлата, изчезнала с 3000 лв. от работното си място

Още сигнали за служителката, която краде обороти от работните си места. Вчера собственичка на магазин за алкохол и цигари описа, че Десислава Евгениева почнала работа при нея и на втория ден изчезнала с оборота от 3 000 лева

Оказва се, че въпросната жена е рецидивист в този тип обири. Преди няколко дни е обрала парите на нейна колежка. Тя почнала работа като хигиенист в ресторант за бързо хранене.

„ Трябваше да я обуча. През целия ден правеше всичко - беше прецизна и изпълнителна. Накрая на деня отиде до публичната тоалетна. След това въобще не се прибра в заведението. Когато си погледнах чантата, се оказа, че портфейла ми го няма. За шанс, нямах доста пари вътре”, описа пред Нова телевизия Лиляна Топузова.
свързани новини6493на 15.02.2022
Евгениева стартира работа в ресторанта на 11-и. Два дни по-късно в магазина за алкохол и цигари. Екипът ни получи следващия сигнал за нейни жертви.

„ Изглежда естествена жена. Каза ни, че има две деца - близначета и че живее в „ Павлово”. Обясни, че мъжът ѝ работи като надзорник в затвора”, добави тя. Полицията към момента търси извършителката.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР