Още щом са си тръгнали от имението на момите, те

...
Още щом са си тръгнали от имението на момите, те
Коментари Харесай

Айлин от Ергенът стана първа приятелка с Елена

Още щом са си тръгнали от имението на момите, те заровили томахавките

Колкото и мощна да е любовта, то ползата безспорно е в пъти по-силен. Доказателство за това е казусът на трите моми, изпъкнали най-ярко в интелектуалния сезон на „ Ергенът “ по bTV – Айлин, Валерия и Елена.

Последната сякаш пред камерите е на нож с останалите две поради войната за сърцето на пианиста Евгени Генчев, само че се оказва, че трите са станали първи приятелки след края на фотосите за шоуто. Още щом са си тръгнали от имението на момите, трите заровили томахавките. Към днешна дата са в идеални връзки, което поражда въпроса дали враждата им в предаването е била същинска или по-скоро режисирана, с цел да вдигне рейтинга.

Трите дами освен се следват в обществените мрежи и си разменят сърчица, а мълвата носи, че възнамеряват общи планове, които към момента не са огласени в общественото пространство. Още в шоуто стана ясно, че Елена и Валерия нямат нищо срещу една друга.

След раздумката, двете стигнаха до извода, че имат доста общи неща между тях и в случай че можеха да се слеят в едно, щяха да се трансфорат в идеалната жена за пианиста.

Към днешна дата Айлин е най-проспериращата мома от втория сезон на „ Ергенът “.

Каратистката освен се радва на най-вече почитатели и почитатели в обществените мрежи, а и към този момент натрупа рекламни контракти и задължения като модел, генерирайки забележителни доходи в банковата си сметка. Неотдавна се опитва като актриса и очевидно й е харесало, откакто се чака тези й опити да продължат и отсега нататък. Феновете на Елена и Валерия са двойно по-малко, само че те също се радват на публичен интерес с помощта на риалитито, който се пробват с всички сили да осребрят.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР