Още щом погледнете снимките на Poptel P9000 Max, ще разберете,

...
Още щом погледнете снимките на Poptel P9000 Max, ще разберете,
Коментари Харесай

Poptel P9000 Max: смартфонът с който може да се изкъпеш в морето и да се разплащаш

Още щом погледнете фотосите на Poptel P9000 Max, ще разберете, че това е един превъзходен смарт телефон. А в случай че го вземете в ръка, чувството се ускорява: той е огромен, стабилен и благонадежден, с доста автентичен дизайн.


При изпускането на множеството модерни смарт телефони на асфалта, техните екрани се чупят, а в редица случаи корпусите се пропукват. Новият смарт телефон на Poptel е нещо напълно друго – той няма да се счупи и даже ще остави диря в асфалта. А и към сегашен ден не са доста смарт телефоните с 9000 mAh батерия. Нека се спрем малко по-подробно върху мощните и слабите страни на това забавно мобилно устройство.



Технически характерности на смарт телефона Poptel P9000 Max:
Дисплей : 5,5 инча, IPS, резолюция 1920х1080 пиксела, 401 ppi, отбрана Corning Gorilla Glass 3 Чипсет : Mediatek MT6750V Процесор : осем ядра – четири ARM-A53 @ 1,5 GHz плюс четири ARM-A53 @ 1,0 GHz Графичен ускорител : ARM Mali-T860 MP2 Оперативна памет : 4 GB, LPDDR3 Постоянна памет : 64 GB Външна памет : слот за microSDXC карти Основна камера : резолюция 13 мегапиксела, автоматизирано фокусиране, светодиодна фотосветкавица Предна камера : резолюция 5 мегапиксела SIM карти : смесен слот за nano-SIM + nano-SIM Мобилни връзки : GSM 850/900/1800/1900 MHz; UMTS 850/900/1700/1900/2100 MHz; LTE 800/850/900/1700/1800/1900/2100/2300/2500/2600 MHz Безжични връзки : Wi-Fi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, FM радио Навигация : общоприет GPS Сензори : разстояние, акселерометър, жироскоп, дигитален компас, скенер за пръстови отпечатъци Акумулаторна батерия : потенциал 9000 mAh, Li-Po, бързо зареждане Габаритни размери : 168,7 x 86,5 x 15,9 милиметра Тегло : 334 грама Операционна система : Android 7.0 Nougat
Техническите характерности не отстъпват на който и да е смарт телефон от междинен клас. Използва се SoC MediaTek MT6750V, показана преди към две години, само че която и до в този момент интензивно се употребява от китайските производителя.



Poptel съобщи, че времето за самостоятелна работа на P9000 Max е доста дълго. Това елементарно може да се изясни със относително слабия процесор, който обаче се оправя доста добре със всички настоящи мобилни задания и приложения.

Важно е да отбележим съществуването на NFC модул – нещо, което рядко се среща в по-евтините смарт телефони.
Опаковка


Смартфонът е подложен в черна картонена кутийка, върху която се виждат единствено името на производителя и на модела. Нищо ненужно. В комплекта са сложени зарядното, USB Type-A <=> USB Type-C кабел, OTG преходник от USB Type-C към USB Type-A, слушалки и протектор.
Дизайн
На фона на най-съвременните смарт телефони, Poptel P9000 Max наподобява малко извънредно. Той има рамки и леко изпъкнали пластмасови детайли, които пазят устройството при рухване върху твърда повърхнина и играят ролята на амортизатори. Корпусът е изработен от приятна за пипане пластмаса, която е устойчива на надраскване и върху нея не остават следи от пръстите. Само в профил са сложени дребни железни скоби.


Poptel P9000 Max разполага с мощна светодиодна фотосветкавица, която сполучливо заменя фенерчето. Тя е сложена на задния панел, под скенера за пръстови отпечатъци. Тук можем да забележим здрава скоба, която дава опция устройството да се привърже към ръката или раницата. Удобно при походи, преходи и други сходни.

Всички отверстия на смарт телефона за предпазени от водонепроницаеми уплътнения. Рамките настрана от екрана са много огромни – 7 мм, а от горната страна и изпод доближават 23 мм. Но да не забравяме, че това е предпазен смарт телефон, при който каноните на хубостта са други. Тук главното внимание е фокусирано върху надеждността на структурата.
Защита


Защитените смарт телефони са подобаващи освен за пътешествениците, само че и за строителите, механиците, монтьорите. Разбира се, устройството се показва доста добре на плажа. Да проверим.



Има забавен тест за сходен тип смарт телефони. Устройството се заравя в пясъка, а след това някой го търси и намира по звъненето. Poptel P9000 Max се оправя без проблем с това.



След това телефонът бе тестван в солена вода, където даже направи няколко подводни фотоси. Великолепен.



Малко по-късно смарт телефонът бе оставен да се суши под мощното слънце. Неговият корпус се нагря до към 50 градуса по Целзий. Това не оказа никакво въздействие на съставените елементи. Всичко продължи да работи. След това телефонът на няколко пъти преднамерено бе преднамерено изпускан на асфалта. Това са следени рухвания от височина към 1 метър, при които се изключва опцията за рухване върху екрана. Смартфонът устоя и това без никакви проблеми – единствено на корпуса се появиха няколко дребни драскотини.

Смартфонът Poptel P9000 Max ще се хареса на хората, които имат потребност от добре предпазен смарт телефон, който не се бои от пясък, прахуляк, тиня и вода, и може да работи в необятен температурен диапазон. Несъмнен плюс е отличният екран, дългото време на самостоятелна работа (няколко дни) и пълноценната поддръжка на NFC, която рядко се среща в смарт телефоните от тази ценова категория.



Атрактивният смарт телефон Poptel P9000 Max още в този момент може да бъде закупен от интернет магазина Tomtop при доста преференциалната цена от $199,99 . Доставката до България е безвъзмездна.

Платено съобщение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР