Още сега трябва да си осигурим газ за зимата, защото

...
Още сега трябва да си осигурим газ за зимата, защото
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Още сега трябва да си осигурим газ за зимата

Още в този момент би трябвало да си осигурим газ за зимата, тъй като ще има дефицит. За това предизвести в ефира на Нова нюз депутатът от Демократична България Мартин Димитров.

През зимата Москва евентуално ще понижи доставките на газ за Европейски Съюз. Важно е да не попаднем в клопката на Москва с заплащането с рубли. Лятото Русия стартира да лимитира доставките за Европа и Германия, представете си какво ще направи зимата. Наивно рисково е да имаме вяра на съветските доставки ", уточни той. И добави, че вотът на съмнение е бил гласуван в сериозен миг. 

Според него най-ключовият въпрос е да оцелеят дребните компании, от тях идва развиването и възобновяване. Миналата седмица успяхме след 19 година да повишим прага на Данък добавена стойност от 50 на 100 000 лв. ", напомни Димитров. Неговата настройка за третия мандат е, че би трябвало да се сформира кабинет поради множеството рецесии. 

" Вероятно до края на годината ще имаме проблеми с инфлацията, а следващата година ще можем да се оправим с нея. Свалиха държавното управление, тъй като трябваше да се овладяват рецесиите. Има Такъв Народ направи неверна преценка като излезе от обединението ", акцентира Димитров. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР