Още съвсем малка Сантра започва да пее. На 16 се

...
Още съвсем малка Сантра започва да пее. На 16 се
Коментари Харесай

Приятелят на Сантра с първа телевизионна изява: Имам забележки само за ревността й

Още напълно дребна Сантра стартира да пее. На 16 се появява в цялостния си искра на българската музикална сцена и остава там. Песента " Без теб " се трансформира в нейна емблема, следват дуети с най-големите звезди в българската поп и рап музика. Сега Сантра чака с неспокойствие и майчински боязън да прегърне първото си дете. До нея от 3 години е и обичаният ѝ мъж, който е отвън музиката, само че ѝ дава цялата си обич и деликатност.

" Бременността ми е много обемна и тежка като килограми, само че другояче всичко върви добре. По-спокойна съм в този момент, по-емоционална и по-щастлива. Готовността за дете пристигна, откакто се срещнах с Кристиян. Майчинството не ми е било самоцел “ – показа Сантра в студиото на " Търси се “.

В предаването видяхме и Кристиян, който даде първото си тв изявление.

" Запознахме се на едно събитие. Беше изсъхнало запознанство, само че по-късно започнахме да си приказваме по телефона, по цели нощи. Впечатли ме мозъкът й, мъдростта й. Тя е темпераментна, избухлива е на моменти, само че е доста добра. Винаги е подготвена да помогне. Имам забележки единствено за ревността й. И двамата сме със мощни характери, карали сме се, разделяли сме се… Благодарен съм, че я има в живота ми. Придаде му смисъл “ – показа Кристиян.

Сантра разяснява, че и двамата са израснали.

" Станах по-смирена, за мен мъжът в никакъв случай не е бил престиж. Било ми е мъчно да се обвържа задълбочено с някого, само че в този момент съм по-женствена и по-спокойна. С Кристиян минахме минахме през доста неща. Борихме се за нашата връзка. Имахме сложни моменти, които ни раздрусаха, само че станахме по-силни “ – призна певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР