Още със старта си в петък вечер риалитито Фермата“ 4

...
Още със старта си в петък вечер риалитито Фермата“ 4
Коментари Харесай

Мъжете от „Фермата“ 4 плакнат очи по гола участничка

Още със старта си в петък вечер риалитито „ Фермата “ 4 даде освен самун за размисъл върху тематиката на сезона – допустимо ли е съединението на тукашните българи и емигрантите, само че и мотив на мъжката част от участниците и феновете незабавно да оплакнат око.

Блондинката Радилена от с. Кула беше първата, която се престраши да си вземе леден душ във „ Фермата “
. Въпреки че призна, че малко я е позор да се подмива пред куп непознати, тя въпреки всичко се издокара в жълтия си бански и се отдаде на хладната бликам вода в градината на новия си дом през идващите месеци.

Тази секси интензивност беше проследена от всички мъже във „ Фермата “ , както и от близо милион и двеста хиляди тв публика. Видим интерес Радилена провокира у младия бежанец Симеон, който във визитката си показа, че се надява шоуто да му помогне да си откри половинка. Дали сред него и русокоската, която неотдавна също е необвързана, ще припламнат искри, ще излиза наяве занапред.

Съвсем скоро Симеон пък ще успее да показва пред всички във „ Фермата “ физическите си качества, защото първият двубой в шоуто ще бъде сред него и Георги от тима на тукашните българи . Победата ще обезпечи на призьора купата „ фермер на седмицата “ , както и правото да избере в коя къща ще живее дружно със съотборниците си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР